Kauneudenhoidon ammattilaisia yli 10 vuoden kokemuksella

Emeraldin tiimi koostuu monipuolisesti kauneudenhoidon ammattilaisista. Kosmetologi, pistoshoito- ja kynsipalveluiden lisäksi olemme Valviran hyväksymä laserhoitola.

Ammattilaisemme käyttävät uusinta teknologiaa sekä kouluttautuvat aktiivisesti. Kauneushoitolamme sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien päässä Helsingin Arabianrannassa. 

Tutustu Emerald-tiimiin

Julia ~ CEO, kestopigmentoinnit, kynsiteknikko ja kouluttaja

Hei, olen Julia. Toimin Emeraldissa toimitusjohtajana & kauneushoitoalan ammattilaisena jo 8-vuotta. Intohimoni alaa kohtaan laajentuu aina sen kehittymisen myötä. Olen erikoistunut kynsiteknikoksi ja toimin myös alan kouluttajana.

Kielet: Suomi, Englanti, Ukraina, Venäjä

 Jemina ~ kosmetologi

Olen Jemina, kosmetologi täällä Emerald Labissa. Osaamisalueeseeni kuuluu kosmetologihoidot, sokeroinnin sekä hieronnat. Olen kouluttautunut myös HIFU- ja mikroneulaushoitoihin. Minulle on tärkeintä kohdata jokainen asiakas ilolla ja antaa pieni hetki arjen luksusta upeassa hoitolassamme.

Keskustellaan yhdessä ihosi tarpeista ja löydetään ratkaisut sinua parhaiten palvelevalla tavalla! 

Kielet: Suomi, Englanti

Jana ~ kosmetologi, pistoshoitaja ja kouluttaja

Tapaa Jana - pistoshoitoihin erikoistunut kosmetologi, hoitaja ja kouluttaja. Janan erityisosaamiseen kuuluu huulten, poskien ja leukalinjojen muotoilu sekä juonteiden häivytys.

”Pistoshoidoissa haluan tarjota asiakkaalle näkyvän sekä luonnollisen lopputuloksen, joka on tasapainossa kasvojen piirteiden ja yhdessä asetettujen tavoitteiden kanssa. Käytän hoidoissa Koreassakin suosittua Rejaunesse-hyaluronitäyteainetta, joka levittyy pehmeästi hoidettavalle alueelle ilman kapseloitumista. Tulokset pysyvät jopa useamman vuoden aineenvaihdunnasta riippuen."

Kielet: Suomi, Venäjä, Englanti

Marjaana ~ laser- ja lähihoitaja

Olen Marjaana, koulutettu laser- ja lähihoitaja yli 10 vuoden kokemuksella. Teen tällä hetkellä Emeraldissa laserkarvanpoistoja EU:n stantardien mukaisella Diode-laserkarvanpoisto laitteella. Henkilönä olen rauhallinen ja huolellinen sekä aina asiakkaan parasta ajatteleva.

Kielet: Suomi, Venäjä, Englanti

Harjoittelijaksi tai koulutukseen Emeraldille?

Tarjoamme sopimuksen mukaan kynsi- ja pistoshoitokoulutuksia. Laita meille viestiä info@emeraldlab.fi ja jutellaan lisää! 

Hetki kauneudelle?